Kerstsamenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 9 december staat de jaarlijkse Kerstsamenzang op het programma in de WH Zwart Hal in Lemelerveld.
Het programma bestaat uit liederen en muziekstukken rondom het thema Advent en Kerst. Ad Huetink begeleidt de samenzang op het Monarke orgel. Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren wordt op prijs gesteld en is mogelijk via tel. 0572-371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of via de website. De entree bedraagt 10 euro inclusief koffie/thee en een koek en hapje en drankje na afloop. Graag contant betalen, het is niet mogelijk om te pinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.