Kerstprimeur Ommer Mannenkoor

OMMEN – In plaats van het traditionele kerstconcert heeft het Ommer Mannenkoor een primeur. Na het succes van “Droom de Dag” hebben ze Marga Kool bereid gevonden een kerstverhaal te schrijven met verbindende muzikale teksten.

Dirigent en pianist Gezinus M. Veldman stelde een mooi repertoire samen, waarbij liederen en verhalen in elkaar overgaan. Dit alles wordt gebracht onder de noemer ‘Mal Annechien’ een muzikaal kerstverhaal.Hieraan werken mee: Gezinus M. Veldman als dirigent/pianist, Marga Kool voor het kerst muziekverhaal en Albert Wessels als bariton. Verder maakt ook Eline Nauta, een jong zangtalent haar opwachting. Eline is een kleindochter van het helaas overleden koorlid Ties Nauta.

Dit unieke gebeuren vindt plaats op woensdag 13 december in de Gereformeerde Kerk aan de Bouwstraat, aanvang 19.30 uur. De kerk is open om 18.45 uur. De entree is 10 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de kerk. Kinderen t/m 11 jaar gratis. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor en bij de Readshop in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.