Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

DALFSEN – Komende maand verkopen de vutters van SV Dalfsen weer kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen. De kerstbomengroep is er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf zaterdag 1 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met zaterdag 16 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 17.00 uur. Let op: er is geen pinautomaat aanwezig, gelieve contant te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.