Inspiratieavond over het nieuwe winterklaar maken

DALFSEN – Groen Gebogen, Diverte Tuindesign en Kwekerieje verzorgen op woensdag 15 november een inspiratiebijeenkomst bij Natuurboerderij Lindehoeve in Dalfsen. De avond heeft als thema: ‘Maak je tuin niet winterklaar’. Deelname is gratis.

Lang was het advies om je tuin winterklaar te maken, tegenwoordig betekent ‘winterklaar’ maken iets heel anders. Wat wordt er onder verstaan? Welke klussen kun je heel goed in het najaar en in de winter doen in je tuin? Aan de hand van een presentatie krijgen de bezoekers meer informatie over wat er juist wel kan. Tips om de biodiversiteit te verhogen in dit jaargetijde en de vraag waarom je nu het beste vaste planten of een haag in jouw tuin kunt plaatsen komen sowieso ook aan bod. Verder is er aandacht voor tips en trucs om onkruid tegen te gaan en planten te vermeerderen. En ook hoe rustig de tijd te nemen om jouw tuin te bekijken en eventueel te herschikken.
Het programma begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Na het gezamenlijke gedeelte kunnen de bezoekers deelnemen aan een workshop naar keuze: hoe vermeerder ik mijn planten; hoe ga ik aan de slag met een eigen tuinontwerp en wat kun je nu goed snoeien en welke techniek gebruik je daarbij? Het programma wordt om 21.00 uur afgesloten met een drankje.
Aanmelding via info@groengebogen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.