Indoor kunstmarkt Trefkoele

0268903_Kunstmarkt.JPG

DALFSEN – Op zondagmiddag 10 december van 13.00 tot 17.00 uur is er bij de Trefkoele een kunstmarkt. Er zijn ongeveer 30 kramen met schilderijen, keramiek, glaskunst, houtobjecten, sieraden etc. Wie nog een mooi, kunstzinnig cadeau voor kerst of voor zichzelf zoekt, is hier aan het juiste adres. Op de website is een overzicht te vinden van alle deelnemers. Naast de kunstkramen is er een aanvullend programma met demonstraties van een aantal deelnemende kunstenaars, midwinterhoornblazers, een kinderkunstknutselactiviteit (tegen een kleine vergoeding), een optreden van Popkoor Just for Fun en er zijn lekkernijen verkrijgbaar. De entree is gratis.

www.trefkoeleplus.nl/kunstmarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.