Geslaagde actie FC Ommen en de Kledingbank

0266456_FC_Ommen_-_kledingbank.jpg

OMMEN – FC Ommen hield vorige week in samenwerking met de Kledingbank Ommen een kledinginzamelingsactie. Bij de Kledingbank is dringend behoefte aan jongens- en mannenkleding en deze instelling vond bij de voetbalclub gehoor.

“De kledinginzamelingsactie heeft de verwachtingen overtroffen”, bevestigt Bram Hoving namens FC Ommen. “Zowel leden van de voetbalclub alsmede lokale inwoners wisten de weg naar sportpark Westbroek te vinden en doneerden één of meerdere zakken met kleding. In totaal zijn vier containers met jongens-, mannen- en sportkleding ontvangen. De ingezamelde kleding gaat verdeeld worden onder de vele gezinnen die de komende tijd bij de Kledingbank kunnen kijken en passen of er iets van hun gading bij zit.”

Zie verder www.fcommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.