Energy Ommen blijft bestaan dankzij nieuw bestuur

0268190_Foto_krant_Bestuur.jpg

OMMEN – Het heeft even geduurd, maar Gymvereniging Energy Ommen heeft een nieuw bestuur. Na een lange periode van zoeken staat er een groep enthousiaste mensen klaar om de vereniging verder te leiden en te laten voortbestaan, zo laten zij weten in een persbericht.

Het vinden van nieuwe bestuursleden is geen gemakkelijke opgave gebleken, maar het doorzettingsvermogen van het huidige bestuur heeft zijn vruchten afgeworpen. Het nieuwe bestuur dat bestaat uit Daniël de With, Mirjam van der Monde, Karla Schutte, Giorgis Kampman, Ton Wissink, Marissa Soenveld en Willemijn Hogenkamp, is vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan de sportieve en sociale activiteiten van Energy Ommen. Zij nemen het stokje over en bedanken hun voorgangers voor hun fanatieke inzet. Het bestuur staat open voor ideeën en suggesties van leden en nodigt iedereen uit om actief deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging. Verder zijn zij ook op zoek naar nieuwe leden. Iedereen is van harte welkom om vier keer gratis te komen kijken. Of je nu een ervaren sporter bent of gewoon nieuwsgierig, Energy Ommen heet je van harte welkom.

Sponsoring

Het bestaan van Energy Ommen is afhankelijk van meer dan alleen het bestuur. Daarom doen ze een oproep aan de leden, ouder(s)/verzorger(s) en alle andere belangstellenden: Energy Ommen is altijd op zoek naar vrijwilligers die willen bijdragen aan de organisatie van activiteiten en evenementen. Of je nu een passie hebt voor gymnastiek, organisatorisch talent hebt of gewoonweg wilt helpen, ieders inzet wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast zijn ze ook nog op zoek naar sponsoren die de vereniging willen ondersteunen. Sponsoring draagt bij aan de continuïteit en ontwikkeling van Energy Ommen. Wie een bedrijf heeft of kent dat mogelijk geïnteresseerd is, laat het Energy dan weten. Voor meer informatie, vragen of aanmeldingen als vrijwilliger of sponsor, kan contact worden opgenomen via info@energy-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.