Concert Martin Mans en Jantine Kalkman in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Martin Mans en trompettist Jantine Kalkman verzorgen op zaterdagavond 18 november een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Dit met als titel: ‘Vol gas het jaar uit’.

Martin Mans is een van Nederlands bekendste organisten. Hij staat bekend om zijn humor, passie en inspirerende orgelmuziek. Jantine Kalkman heeft deelgenomen aan verschillende concertreizen in Europa. Daarbij treedt ze vaak samen op met Martin Mans. Op het programma staan werken van onder andere G.B. Nevin, B. Semtana en E. Gold. Daarnaast is er ruimte voor verzoekjes. Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.

Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt 16 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.