Bazaar bij Rosengaerde

DALFSEN – Op 17 november a.s. houdt Rosengaerde een bazaar. Tijdens dit evenement, dat begint om 13.30 en eindigt om 18.00 uur, is er van alles te doen aan de Pastoriestraat 1. Er worden voor leuke prijzen zelfgebakken lekkernijen verkocht zoals knieperties, oliebollen en snert. Voor de kinderen is er een grabbelton en er worden allerlei handgemaakte producten verkocht. Tot slot is er de hele dag door een Rad van Avontuur. Kortom: voor ieder wat wils! Bezoekers zijn van harte welkom een kijkje te komen nemen bij dit leuke evenement. De opbrengst van de bazaar wordt besteed aan activiteiten voor en met bewoners en cliënten van Rosengaerde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.