Bakfeest trekt ruim zesduizend bezoekers

0266959_Bakfeest.JPG

DALFSEN – De organisatie van het Bakfeest in Dalfsen kijkt tevreden terug. Afgelopen zaterdag werd de twintigste editie. met ruim zesduizend bezoekers, een groot succes. Het waren niet alleen Dalfsenaren; de vele bezoekers werden van heinde en ver aangevoerd met een groot aantal bussen. Alles was, mede door een goede organisatie, perfect geregeld. Bussen, personen auto’s en fietsers, iedereen had zijn eigen parkeerplek en werd door de vele vrijwilligers naar de goede plaats gedelegeerd. Het grootste deel van de bezoekers bestond vooral uit jeugd, maar ook een aantal ‘jongere ouderen’ had duidelijk veel plezier in de optredens van de Drentse boerenrockband Mooi Wark (opnieuw de hoofdact), de opkomende band Straatwaarde, DJ’s Eric Docter, Boer Bennie en de Party Animals. Deze populaire danceact uit de jaren negentig kwam voor het eerst naar het Bakfeest. De organisatie draaide de afgelopen periode op volle toeren en het resultaat was er. “Wij zijn blij dat alles zonder incidenten is verlopen en daar doen we het allemaal voor.”

Foto/Tekst: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.