Ap Marsman 25-jaar koorzanger

0267935_Ap_Marsman.JPG

DALFSEN – Na afloop van de eucharistieviering van zaterdagavond 18 november, heeft pastoor André Monninkhof van de Emmanuelparochie, in de RK-kerk, het zilveren St. Gregorius ereteken voor 25-jaar koorlidmaatschap opgespeld bij Ap Marsman, lid van het RK- Herenkoor H. Cyriacus Dalfsen.

Naast het ereteken ontving Ap de bijbehorende oorkonde en het draaginsigne namens de Kerkelijke Instelling Sint Caecilia van het Aartsbisdom Utrecht. Namens het koor werd aan zijn vrouw een bos bloemen uitgereikt. Zowel de pastoor als de koorvoorzitter spraken Ap loffelijk toe over zijn verdiensten voor het koor. Hij is een trouw en gezien koorlid. Ab, van huis uit niet opgegroeid met o.a. de Gregoriaanse en Latijnse kerkgezangen, moest daaraan bij toetreding tot het koor nog wel fors wennen om deze te kunnen zingen.
Hij maakte meerdere jaren deel uit van het koorbestuur en is altijd bereid om aan de nevenactiviteiten van het koor zijn bijdragen te leveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.