Zoekplaatje

0265098_Zoekplaatje.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week de andere helft van de foto met de titel ‘schoolreisje’ omstreeks 1958. Deze is in het bezit van de fotowerkgroep gekomen via Bert van Aalderen, die zelf op het vorige zoekplaatje staat. Wie weet van welke lagere school dit gezelschap is en/of wie herkent de scholieren die erop staan?

Wie zijn van links naar rechts?
*Voorste rij: nr.1, nr.2 en nr.3?
*Eerste rij: nr.1, nr.2, nr 3, nr.4, nr.5 en nr.6?
*Tweede rij: nr.1, nr.2, nr.3 ,nr.4 en nr.5?
*Derde rij: nr.1, nr.2, nr.3, nr.4, nr.5, nr.6?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 035-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u hier van harte welkom. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl. Het CCO dankt Geeske Woertink heel hartelijk voor haar reactie op de zoekplaatjes 32 en 33.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.