Zoekplaatje

0264732_Zoekplaatje.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Omdat de scholen weer zijn begonnen, is het zoekplaatje van deze week de helft van een schoolfoto. Volgende week wordt de andere helft gepubliceerd. Het gaat het om een schoolreisje omstreeks 1958. De foto is in het bezit gekomen van het CCO via Bert van Aalderen, die zelf ook op de foto staat. Wie herkent zichzelf en/of de andere kinderen en de juffen? Wie zijn van links naar rechts:

*Voorste rij: nr. 1, nr. 2, nr. 3 en nr. 4?
*Eerste rij: nr. 1, nr. 2, juf, nr. 4, nr. 5. nr. 6 en nr. 7?
*Tweede rij: nr. 1, nr. 2, nr. 3 (nr. 4 is Bert v. Aalderen), nr. 5 en nr. 6?
*Derde rij: juf, nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6 en nr. 7?

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 034-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, den Oordt 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u hier van harte welkom. Verder is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.