Weekmarkt Dalfsen vanaf 2 november tijdelijk op een nieuwe plek

DALFSEN – Door de werkzaamheden voor de Klimaatstraat aan het Kerkplein, is het nodig de weekmarkt in Dalfsen tijdelijk te verplaatsen.

Vanaf 2 november tot en met eind april 2024, is de weekmarkt te vinden bij de katholieke H. Cyriacus Kerk (kruising Wilhelminastraat/Pleijendal). De locatie wijzigt, maar bezoekers treffen dezelfde marktkramen en -lieden aan. Ook blijft de markt als vanouds op donderdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur te bezoeken. Wegen rondom de markt zijn bereikbaar voor fiets- en autoverkeer. In de Prinsenstraat en Kerkplein in Dalfsen wordt gewerkt aan de Klimaatwinkelstraat. Zo is er meer aandacht voor ontmoetingsplekken, groen en het vasthouden en afvoeren van hemelwater. Fietsers en wandelaars zijn welkom, het gebied is grotendeels autovrij.

Tegenslag

Helaas heeft de aannemer van de nutsbedrijven onverwachtse tegenslagen bij hun ondergrondse werkzaamheden (water/elektra) in de Prinsenstraat. Zij constateren daardoor twee weken uit te lopen. Dit heeft weinig effect op de werkzaamheden voor de Klimaatwinkelstraat waar aannemer Roelofs mee bezig zal gaan. Alle winkels zijn en blijven bereikbaar. Meer informatie over de werkzaamheden aan de Klimaatwinkelstraat zijn te vinden op centrumplandalfsen.nl/klimaatwinkelstraat. Tijdens de wekelijkse inloopmiddag aan de Molendijk 9 in Dalfsen, zijn bezoekers tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om hun vragen te stellen.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.