Voetbalprogramma Dalfser clubs voor het komende weekeinde

Archieffoto

REGIO – Door het beker-/inhaalprogramma kwamen afgelopen weekeinde geen teams in actie. Voor het komende weekend is het programma als volgt: ASC’62 gaat op bezoek bij FC Meppel. De wedstrijd begint daar om 15.00 uur. SV. Dalfsen heeft wederom een vrij weekeinde. V.V. Hoonhorst gaat op bezoek bij de nummer tien van de ranglijst Wissel. Lemeleveld speelt in Hengevelde tegen de nummer acht WVV’34. S.V. Nieuwleusen ontvangt thuis Dieren, aanvang 14.30 uur. Komende zondag gaat de hoofdmacht van USV op bezoek bij Weiteveense Boys. Aanvang 14.00 uur op sportpark ’t Amsterdamsche Veld, gelegen op een steenworp afstand van de grens met de oosterburen. Bij USV startte de onderbouw (O-7 tot en met O-12) afgelopen vrijdagmiddag met een serie van zes techniektrainingen, begeleid door de ervaren en gediplomeerde trainers van VoetbalSkills & Fun. De animo voor deze extra trainingsactiviteit is groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.