Twente Plat komt vrijdag 3 november naar De Carrousel

0265936_0265556TwentePlat.JPG
.

(Advertorial)

OMMEN – Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Ook een echte Twentse traditie is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit Twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is.

Het publiek een prachtig avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de Twentse humor de absolute hoofdrol. Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd. Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuïge wijze vertelt over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabaretier die zijn avonturen voornamelijk beleeft in ‘het Haagse’, waar hij als beveiliger van Mark Rutte in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen, hun kleinkinderen en hun buren. De twee dames zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo’s. In de muzikale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten. En er is heel goed nieuws voor de inwoners van Ommen en omgeving: Twente Plat speelt op vrijdag 3 november eindelijk weer een voorstelling in de theaterzaal van De Carrousel. Aanvang is 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij de Reserveerlijn onder telefoonnummer: 074-3841718 en de kaarten liggen vanaf een uur voor aanvang voor u klaar aan de kassa. Vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.