Sing-in

DALFSEN – Zondagmiddag 22 oktober is er om 16.30 uur een Sing-in in de Grote Kerk. Het thema is ‘Bij de Bron’ en de presentatie is in handen van Henriëtta Kuipers. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door: Tirza Keesmaat (piano), Jan Kramer (gitaar), Linda Holsappel (dwarsfluit), Nanette Jansen en Janny Bekedam (beide: zang). Er is ruimte voor verzoeknummers van een keuzeblad. Zie t.z.t. www.pgdalfsen.nl. Alle liederen worden geprojecteerd op het scherm en tevens is de dienst te volgen via Kerkomroep.nl (Dalfsen/Grote Kerk/Overkant of via de website). Er zijn twee collectes (contant en via QR-code): voor St. Mensenkinderen: noodhulp aan de vluchtelingen uit Nagorna-Karabach naar Armenië en voor de onkosten van de dienst. De toegang is vrij. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.