Schoenendoosactie in de Trefkoele

DALFSEN – De Vechtstroom Gemeente houdt in samenwerking met Stichting GAiN en ORA een ochtend met het thema: Jij dacht aan mij. Belangstellenden kunnen op zondag 29 oktober met een lege schoenendoos naar de Trefkoele komen om deze te versieren met gekleurd papier en stickers. De schoenendozen mogen thuis worden gevuld met o.a. schoolspullen, speelgoed en spullen voor persoonlijke verzorging. Deze ‘schatten’ worden vervolgens uitgedeeld in landen als Moldavië, Roemenië en Bulgarije. Per schoenendoos wordt een bijdrage van 5 euro gevraagd voor transport en verwerking. Naast deze schoenendoosactie, die landelijk gehouden wordt, is er deze ochtend een schrijfactie. Er worden kaarten en brieven geschreven voor mensen die als zendeling in het buitenland werken en een bemoediging kunnen gebruiken. Het programma is geschikt voor jong en oud en duurt van 10.00 tot 11.30 uur. Na afloop is er koffie, thee en ranja. Kijk voor meer informatie op

www.vechtstroom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.