Op zoek naar de kudde op de Lemelerberg

0265100_0264851DeLemelerbergvladimirfotografiepersbericht.jpg
.

OMMEN – Landschap Overijssel verzorgt op maandag 23 en donderdag 26 oktober twee excursies op de Lemelerberg. Onder leiding van een gids gaan de deelnemers op zoek naar de schaapskudde.
Onderweg zien ze al het moois dat de Lemelerberg rijk is. Bovendien gaat de gids onderweg dieper in op de herfst. Hoe ontstaan paddenstoelen? Welke soorten zijn er? Wat gebeurt er met de gevallen bladeren op de grond? Eenmaal aangekomen bij de kudde vertelt de herderin van alles over haar kudde en honden.
De wandelingen starten om 10.00 uur en duren ongeveer drie uur. Aanmelding via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Er is plaats voor maximaal vijftien personen. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen 3 euro).
De wandelingen vinden plaats in het kader van de Beleefweek van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal en worden mede georganiseerd door natuurcamping de Lemeler Esch. Zie verder www.sallandseheuvelrug.nl/beleefweek.

Foto: Vladimirfotografie

www.landschapoverijssel.nl/activiteiten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.