Natuurwerkdag bij Ommermars

OMMEN – In het kader van de Nationale Natuurwerkdag op zaterdag 4 november is het de bedoeling om ook de Ommermars onder handen te nemen. Iedereen is die dag welkom om te helpen in het gebied.

De dijk aan de Varsenerdijk is gemaaid en de vrijwilligers gaan het gras op een ril harken. In die bult gras kunnen onder andere insecten en misschien een ringslang overwinteren. Om planten zoals de Vechtdalanjer ruimte te geven, is het bovendien nodig om kleine boompjes uit de grond te trekken. Het is werk dat iedereen in zijn eigen tempo kan doen. De gezelligheid is net zo belangrijk. De werkzaamheden duren van 9.00 tot ongeveer 11.00 uur. Verzamelplek is de keikhut aan de Varsenerdijk. Er wordt gezorgd voor koffie, thee en koek. Graag aanmelding vooraf. Dat kan bij Arend Spijker, tel. 06-11 19 89 67. Zie verder www.ommermars.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.