Molenprijs gaat niet naar Ommen

0265547_Molenprijs.jpg
Berend Jan van den Boomen (links) neemt namens de Stichting de Ommer Molens de prijs van 6130 euro in ontvangst.

OMMEN – Het is molen Den Oord in Ommen niet gelukt de Molenprijs 2023 in de wacht te slepen met daaraan gekoppeld een geldprijs van 100.000 euro. De derde plek – goed voor 6.130 euro – was er wel voor molen Den Oord, die in de wacht staat om tot zaagmolen omgebouwd te worden. Voorzitter Berend Jan van den Boomen van de Ommer Molenstichting is toch blij met de derde prijs en bedankt alle 6130 stemmers die voor Den Oord hebben gekozen. De winnaar van de VriendenLoterij Molenprijs werd Molen Aeolus in Vlaardingen, met totaal 12.113 stemmen. De tweede plek was voor de Lonneker Molen met 10.646 stemmen en de vierde prijs ging naar molen De Harmonie in Biervliet, goed voor 4.626 stemmen.

Foto: Stichting Ommer Molens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.