Lezing over water door Bas Worm

OMMEN – Op uitnodiging van de Vereniging Natuur en Milieu houdt Bas Worm op 31 oktober een lezing in de Kern. Bas, strategisch adviseur watersysteem/keten bij Waterschap Vechtstromen, gaat met name in op de waterkant, de hydrologie, van klimaatverandering. Wat gebeurt er nu in het oosten van het land? Wat verandert er in onze eigen leefomgeving als het gaat om het watersysteem. En wat zijn dan de gevolgen van die veranderingen in dat watersysteem op bijvoorbeeld de beken (de waternatuur), de landnatuur en de landbouw? En wat kunnen we daar zelf aan doen, als particulier en als overheden (waterschap, gemeente, provincie, Rijk)?

De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is voor leden van de Vechtstreek gratis, niet-leden betalen 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.