Leuke activiteiten bij Kinderboerderij Ommen

OMMEN – Kinderboerderij Ommen presenteert de komende twee zaterdagen weer leuke activiteiten. Zo kunnen kinderen op zaterdag 21 oktober weer vogelhuisjes komen timmeren tussen 14.00 uur tot 16.30 uur. De kosten zijn 7,50 euro per huisje (incl. een bekertje limonade met iets lekkers). Vooraf opgeven kan op de boerderij en via email: inschrijven@kinderboerderijommen.nl. Op zaterdag 28 oktober vindt de Nacht van de Nacht plaats op de boerderij met een wandeling en verschillende activiteiten. Ook hiervoor is opgeven noodzakelijk, gelieve met naam, telefoonnummer en het tijdstip van starten. Deze avond is gratis voor de deelnemers, al wordt een vrije gift zeer gewaardeerd. De kinderboerderij is gevestigd aan Het Laar 2c.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.