Ledenvergadering Vrienden van Dalfsen

DALFSEN – Op de ledenvergadering van de Vrienden van Dalfsen op maandagavond 9 oktober wordt onder leiding van Luco Nijkamp de notitie ‘Toekomst van de Vrienden van Dalfsen’ besproken. Na de pauze is er een panel met het thema ‘Vogels’ onder leiding van Bernadet Veltink. Een vijftal inwoners vertellen over hun passie. Lotty Nikamp vertelt over het wel en wee van gierzwaluwen, Simon Peerdeman over weidevogelbeheer, Jetty van Munster vertelt over haar bijzondere tuin met een rijk vogelleven, Jos Scholten is een groot vogelkenner en publiceert regelmatig zijn waarnemingen op Dalfsennet en Erwin Goutbeek adviseert de gemeente op het gebied van biodiversiteit en zal ook het e.e.a. uit de doeken doen. Het belooft een interessante avond te worden, waarbij een ieder welkom is om 19.30 uur in De Overkant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.