Kijk op Kunst: 20 kunstenaars in 20 etalages

0264753_15_HB_Mode_Nieinke_Koning.jpg
Schilderij van Nienke Koning bij HB Mode.

OMMEN – Van 7 tot 29 oktober bruist het centrum van Ommen van creativiteit en kunstzinnige expressie met het evenement ‘20 kunstenaars in 20 etalages’. In samenwerking met lokale kunstenaars en winkeliers zijn twintig etalages getransformeerd tot ware kunstgalerijen. Elke etalage herbergt het werk van een getalenteerde kunstenaar, variërend van schilderijen en beeldhouwwerken tot keramiek. Zo exposeert Nienke Koning bij HB Mode. Bij ByLinus is een prachtig keramiekstuk van Harma Cellarius te zien en stelt Hoogeveen een keramiekstuk van Bard Peskens tentoon.

Dit evenement biedt kunstenaars de kans om hun werk aan een breder publiek te presenteren en winkeliers om hun etalages om te toveren tot kunstwerken op zich. Voor liefhebbers is het een uitgelezen kans om lokale kunst te ontdekken terwijl ze door het centrum wandelen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.