Kijk- en doedag bij ’t Olde Manegepeerd

0265973_Kijk_en_doedag.jpg
.

DALMSHOLTE – Stichting ’t Olde Manegepeerd houdt op zondag 29 oktober weer een kijk- en doedag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de manege in Dalmsholte.

Omdat Halloween en Sint Maarten voor de deur staan, wordt er extra uitgepakt. Kinderen die verkleed komen, krijgen een ‘lekkere’ beloning. Ook kunnen zij (tegen betaling, hier zit overigens een kop koffie, thee of limonade bij in.) met hun lievelingspaard op de foto tussen 14.00 en 15.30 uur. Als de paarden binnen zijn, is er gelegenheid te helpen met voeren of de paarden te verwennen met meegebrachte appels, wortels of oud brood. Tegen een kleine vergoeding zijn er paardensnoepjes te koop. Voor de liefhebbers worden ook tweedehands paardenspullen aangeboden. De gehele opbrengst van deze dag is voor de uitgewerkte manegepaarden. Verder is ’t Olde Manegepeerd een inzamelpunt van kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Lovenseweg 3 in Dalmsholte. Mail bij vragen naar info@manegepeerd.nl of bel naar: 06-12874764. Zie verder

www.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.