Herfstspeurtocht voor kinderen in Vilsteren

VILSTEREN – Op vrijdag 27 oktober is er speciaal voor kinderen een speurtocht op Landgoed Vilsteren uitgezet. De kinderen kunnen samen met hun ouders of begeleiders een leuke route van ca. 4 kilometer lopen. Onderweg beantwoorden ze enkele vragen en leren ze van alles over de natuur en het landgoed. Na afloop kunnen ze in het landgoedcentrum knutselen. Iedereen kan tussen 13.00 en ca. 14.30 uur starten. Deelname kost 4 euro per kind. Start- en finishplaats is het Landgoedcentrum Vilsteren. Dit is gevestigd in de voormalige boerderij Erve Borrink. De boerderij staat midden in het dorp naast de parkeerplaats bij de kerk. De ingang zit aan de Borrinkdijk. Op de site is een routebeschrijving te vinden. Informatie is ook te krijgen bij Dennis Kutterik via 06-13244357.

www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.