Gezamenlijke kerken halen Bastiaan Ragas naar Ommen

0265967_Foto_Bastiaan_Ragas_groot.jpg

OMMEN – Op maandag 20 november speelt acteur en zanger Bastiaan Ragas zijn voorstelling ‘In Gods naam’ in Theater de Caroussel. De Hervormde Gemeente en de Rooms-Katholieke- en Gerformeerde Kerk heten belangstellenden van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.theateringodsnaam.nl/kerken-ommen voor een gereduceerd tarief van 15 euro.

In een tijd vol onzekerheden, onrust en verandering zoekt Bastiaan Ragas naar antwoorden in een eeuwenoud verhaal. Ragas neemt de bezoeker mee door de Bijbel met muziek van Bach tot Presley en van ABBA tot KISS. Hij wisselt humor, ontwapenende kwetsbaarheid en confronterende dialogen met elkaar af. Ragas verweeft zijn herkenbare, persoonlijke levensvragen met de verhalen uit de Bijbel. Een reis door het meest geciteerde en misschien wel meest onbegrijpelijke boek ter wereld.

Organisatoren

Om deze theatervoorstelling in Ommen te organiseren hebben de Hervormde Gemeente en de Rooms-Katholieke- en Gerformeerde Kerk de handen ineen geslagen. Met de voorstelling hopen zij dat de aanwezigen geraakt worden door het persoonlijke verhaal van Ragas en de verhalen uit de Bijbel. Naderhand krijgt bezoekers een drankje aangeboden en is er de mogelijkheid om informeel na te praten.

www.theateringodsnaam.nl/kerken-ommen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.