De Spiegel zegeviert op Dalfser scholierentoernooi tafeltennis bij DTV’84

0266209_Scholierentoernooi.jpg

DALFSEN – Tafeltennisvereniging DTV’84 in Dalfsen hield vorige week dinsdag, tijdens de herfstvakantie, haar jaarlijkse scholierentoernooi tafeltennis.

Twaalf leerlingen uit de groepen 4 tot en met 8 van diverse scholen in de gemeente Dalfsen wisten de weg naar tafeltenniscentrum De Doorbraak te vinden. De kinderen speelden verdeeld over twee categorieën: 7 tot en met 8-jarigen en 9 tot en met 11-jarigen. De winst bij de jongsten ging naar Dion van basisschool ’t Kompas in Nieuwleusen. Hij wist de poule met verve te winnen: hij versloeg al zijn tegenstanders. Het podium werd gecompleteerd door leerlingen van basisschool de Spiegel in Dalfsen. In de leeftijdscategorie 9 tot en met 11 jaar ging de winst naar Dorus (de Spiegel); Thijmen (basisschool Sprankel in Lemelerveld) werd tweede. De nummers 1 tot en met 3 van elke leeftijdscategorie behaalden punten voor het scholenklassement. Daarbij werd de Spiegel eerste; ’t Kompas tweede en de Zaaier in Nieuwleusen derde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.