Cheque voor Ommer tijdschrift De Darde Klokke

0265381_Darde_Klokke_cheque.JPG
.

OMMEN – Het bestuur van de stichting De Darde Klokke heeft afgelopen week een cheque van 126,30 euro ontvangen van de Rabobank als deelnemer aan de jaarlijkse Rabo ClubSupport. Namens de Rabobank werd de cheque uitgereikt door Ingrid Heijnen aan De Darde Klokke-penningmeester Albert van der Vegt.

Van der Vegt zei blij te zijn met dit bedrag en bedankte de bank, maar ook iedereen die op De Darde Klokke heeft gestemd. Ieder lid van de Rabobank kon stemmen op zijn of haar favoriete club. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag.

Abonnement

Het bedrag zal besteed worden aan het historisch kwartaalblad voor Ommen en omgeving De Darde Klokke om zo het blad voor een zo’n laag mogelijk bedrag elke drie maanden bij de bijna 1000 lezers te laten komen. De Darde Klokke wordt geheel gerund door vrijwilligers. Wie nog geen abonnee van De Darde Klokke is maar dat wel graag wil worden, kan zich aanmelden op het mailadres: dedardeklokke@gmail.com. Een jaarabonnement kost slechts 8 euro.

Albert van der Vegt (links) neemt de cheque in ontvangst van Rabobank-medewerkster Ingrid Heijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.