Bouwbedrijf Salbam Vilsteren nieuwe sponsor Lemelerbergloop

0265083_Lemelerbergloop.jpg
.

(Advertorial)

REGIO – Voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in een schitterende bosrijke omgeving, is de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie een absolute aanrader.

ACO van Elderen, Loopgroep de Zandstuve, Spurt ’88 en Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben de krachten gebundeld. Dit heeft geresulteerd in vijf wedstrijden in Lemele, Punthorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg. Op 4 november start de achtste editie met de Salbam Lemelerbergloop.

Het Bouwbedrijf uit Vilsteren heeft zich voor de komende drie jaar verbonden als hoofdsponsor aan deze zeer uitdagende crossloop. “Voor ons een geweldige kans om ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten. De termen sportiviteit, duurzame inzetbaarheid gekoppeld aan aandacht voor een gezonde levensstijl zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben staan en op deze manier kunnen etaleren”, aldus Bas Herbrink en Frank Veltmaat van Salbam BV.

www.lemelerbergloop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.