Beleefweek in de herfstvakantie

0264734_Campagne_foto_Beleefweek_2023-Gijs-Versteeg-15.jpg
.

(Advertorial)

REGIO – Ontdek het gebied Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal in de prachtige kleurige herfst. Geniet van het bos en de heide, de prachtige vergezichten, lekkere proeverijen en leuke doe activiteiten. Van 21 tot en met 29 oktober is er in de Beleefweek voor iedereen wat te doen met meer dan 40 activiteiten.

Zeker 20 activiteiten zijn speciaal en alleen te boeken in deze Beleefweek. Kom jij dit mooie gebied in de gemeente Hellendoorn, Rijssen-Holten, Hof van Twente, Wierden, Twenterand, Ommen en Raalte verder ontdekken in de herfstvakantie?

Landschap vol karakter

“De Beleefweek is een ontdekkingstocht door een groot gebied. Van grofweg Ommen tot Diepenheim en van Raalte tot Wierden. Het belooft een heuse proeverij te worden van de ingrediënten natuur, cultuur, historie en landschap. Zo kun je ervaren wat er in het gebied te beleven is. Iedereen is van harte welkom. Met de meer dan 40 activiteiten een unieke ervaring”, aldus Lilian Dieben, coördinator educatie & communicatie in het gebied.

Activiteiten

Ga mee met één van de paddenstoelenexcursies, fiets een ontdekkingstocht met lekkers uit de streek, ga op boerderijexpeditie of ga op zoek naar de schaapskudde. Dit is maar een kleine greep uit alle activiteiten die worden georganiseerd. Voor kinderen zijn er allerlei leuke doe activiteiten zoals survivallen, een workshop dieren tekenen of een kijkje nemen op de boerderij. Als volwassene kun je je handen uit de mouwen steken en de boswachter helpen. Wil je het wat rustiger aan doen dan neemt de boswachter je graag mee voor een wandeling in het gebied. En als je echt wilt onthaasten kun je bosbaden. Gastheren en -vrouwen in het gebied openen hun deuren of organiseren speciale activiteiten en dat is echt wel bijzonder! Dit jaar is de Beleefweek mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Sámen voor Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Bekijk het actuele aanbod op

www.sallandseheuvelrug.nl/beleefweek

Foto: Gijs Versteeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.