Activiteiten herfstvakantie Trefkoele

DALFSEN – In de aankomende herfstvakantie presenteert Trefkoele een aantal leuke activiteiten. Zo vindt op dinsdagmiddag 24 oktober het jaarlijkse Provinciale Koersbaltoernooi Overijssel plaats. Er nemen maar liefst achttien teams deel aan de strijd om het beste team van Overijssel te worden. Publiek is uiteraard welkom. Op woensdag 25 oktober van 10.00 -13.00 uur is er opnieuw een tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs. Deze keer in de nieuwe activiteitenruime bij de bibliotheek. Al meer dan 50 plekjes zijn gereserveerd. Op woensdag 25 en donderdag 26 oktober van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen van 4 t/m 12 jaar weer terecht op het springkussenevent. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur voor 7,50 euro per kind (inclusief limonade en een gezonde snack).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.