Zoekplaatje

0264365_Zoekplaatje.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week de andere helft van een foto van een wedstrijd ’touwtrekken’. Er zijn helaas nog geen reacties gekomen op de publicatie van vorige week. Op de foto staan waarschijnlijk leden van het team van café ‘De Tronk’. Wie herkent zichzelf of iemand anders, zowel deelnemers als toeschouwers? De vraag is ook in welk jaar deze foto is genomen.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 033-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de molen, den Oordt nummer 7 in Ommen. Op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur bent u van harte welkom op dit adres. Natuurlijk is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl. De werkgroep dankt Hermen Schuttert hartlijk voor zijn reactie op zoekplaatje 029-2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.