Zoekplaatje

0263464_zoekplaatje_030-2023.jpg
.

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

Deze week de andere helft van de foto tijdens de spelweek. Er staat een fout in de beschrijving van vorige week; een oplettende lezer maakte de werkgroep hierop attent. De foto is gemaakt in de spelweek van het jaar 2000. De fotowerkgroep zou graag de namen van de kinderen en/of van de leiding willen invullen. Wie herkent zichzelf of iemand anders? Voorste rij 1 t/m 5; 2e rij 1 t/m 5; jongetje tussenin en als laatste de 2 personen van de leiding.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 029-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Nu de vakantie weer achter de rug is, zijn er sinds donderdag 7 september weer inloopmiddagen. U bent op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur van harte welkom op den Oordt nummer 7. Natuurlijk is het fotoarchief altijd in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl. De werkgroep bedankt Mieke Helder hartelijk voor haar reactie op zoekplaatje 030-2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.