Zoekplaatje

0263038_zoekplaatje_030-2023.jpg
.

De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over bijgaande foto.

De laatste week van de zomervakantie is voor veel kinderen in Ommen een feestweek, want dan is er de ‘spelweek’. Er wordt getimmerd, gebouwd en lawaai gemaakt, onder leiding van enthousiaste vrijwilligers die vroeger vaak zelf ook meededen. Op het zoekplaatje van deze week staat een deel van de kinderen van de spelweek in 1954. De foto is gemaakt op de stoep voor het gemeentehuis. Volgende week wordt de andere helft geplaatst. Wie herkent zichzelf of iemand anders? Van links naar rechts: vooraan 1 t/m 4 en rij 2: 1 t/m 4. Bovenaan: iemand van de leiding.

Reacties kunnen worden gestuurd naar: info@museum-ommen.nl onder vermelding van zoekplaatje 029-2023 of in de bus worden gedeponeerd bij de Molen den Oordt nummer 7 in Ommen. Nu de vakantie achter de rug is, zijn er vanaf donderdag 7 september weer inloopmiddagen. U bent op de donderdagmiddagen tussen 14.00 uur en 16.30 uur van harte welkom op den Oordt nummer 7. Het fotoarchief is overigens te allen tijde in te zien via www.cco.collectiebank.nl/beeldbank/start/hko en op de website www.museum-ommen.nl. De werkgroep dankt Gery Ekkelkamp-Olthof hartelijk voor haar reactie op zoekplaatje 22-2023.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.