Zangdienst in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 24 september is er een zangdienst in de Grote Kerk. Op deze Vredeszondag zullen een uur lang liederen gezongen worden uit verschillende tradities. Organist is Cor Akkerman. De presentatie wordt verzorgd door Henriëtta Kuipers. Thema is ‘Vrede’. De toegang is vrij, wel wordt er een collecte gehouden voor St. Metal Bibles: het verspreiden van Nieuwe Testamenten onder jongeren/mensen die van Heavy Metal muziek houden. De Zangdienst begint om 19.00 uur, de kerk is open om 18.30 uur. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.