Werkzaamheden Vechtbrug

DALFSEN – Van 17 oktober tot 12 november zullen er, in opdracht van de provincie Overijssel, werkzaamheden aan de Vechtbrug in Dalfsen worden uitgevoerd. Hierbij wordt de brug voor scheepvaartverkeer gestremd, met uitzondering van scheepvaart die klein genoeg is voor doorvaart in gesloten stand (doorvaarthoogte /- 1 meter). De brug blijft te allen tijde bereikbaar voor wegverkeer. Tijdens de inwerkingstelling van de brug zal deze worden getest. Dit duurt niet langer dan een normale brugopening. Reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer, hebben kans op een kleine vertraging. Bij vragen kan contact worden opgenomen met Rick Makkinga via: 06-12986632 of Oline Delhez via: 06-33024818.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.