Wandeling WijZ Welzijn in Stegeren

OMMEN – De eerstvolgende wandeling van Wijz Welzijn vindt plaats op donderdag 28 september. Deze keer wandelt het gezelschap onder leiding van Henk Ruiter in het ‘Bentincksbosch’ in Stegeren. Het betreft een natuurgebied met heide en veel jenerverbes, maar het raakt ook het gebied waar onlangs gewerkt is aan het project ‘ruimte voor de Vecht’. Verzamelen geschiedt om 9.00 uur op de Voormars in Ommen. De wandeling begint om 9.30 uur vanaf de Stegerdijk 22. Men kan hier ook op eigen gelegenheid naartoe gaan. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken (voor eigen rekening). Kosten deelname wandeling: 1,50 euro p.p. Bel voor meer info: 0529-452545

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.