Verkoop van producten uit Israël

NIEUWLEUSEN – Op vrijdag 6 oktober vindt er tussen 11.00 en 18.00 uur weer een verkoop van Israëlproducten plaats onder de carport aan de Kon. Wilhelminalaan 59 in Nieuwleusen. Naast het bestaande assortiment van o.a. Dode Zee producten, wijn en leuke cadeauartikelen zijn er deze keer veel nieuwe producten verkrijgbaar. Met de aankoop van de goederen wordt de economie in Israël ondersteund. Daarnaast is er een ruim assortiment van fotokaarten verkrijgbaar. Voor elke gelegenheid is er wel een kaart. De volledige opbrengst van deze kaarten is bestemd voor de gaarkeuken van Hineni te Jeruzalem. De consulente hoopt u te mogen verwelkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.