Stoffenwinkel in Ommen: 15 september opent Puur Stof

0263600_Foto_Nelleke_de_Ronde_Puur_Stof.jpg
.

(Advertorial)

OMMEN – Mensen die zelf kleding maken, kunnen hun geluk niet op. Vanaf 15 september opent stoffenwinkel Puur Stof haar deuren in Ommen. Het is voor het eerst in lange tijd dat Ommen een stoffenwinkel heeft. Bij Puur Stof kun je stoffen en fournituren kopen en naailes volgen.

Om zelf een kledingstuk te naaien, heb je een stof nodig die bij jou past. Daar weet Nelleke de Ronde alles van. De ondernemende Nelleke besloot zelf een stoffenwinkel te beginnen en merken te verkopen die bij haar passen. “In mijn zoektocht naar mooie stoffen ontdekte ik de duurzame merken Mind the Maker, Atelier Jupe en See You at Six. Ik was direct enthousiast”, begint Nelleke. “Ik ben dol op stoffen en geloof in de schoonheid van natuurlijke materialen en het belang van duurzaamheid.” Aanstaande vrijdag 15 september opent Nelleke haar stoffenwinkel mét webshop in Ommen.

Schoonheid van duurzame materialen

Met haar stoffenwinkel Puur Stof vergroot Nelleke het aanbod van stoffen en fournituren in het Vechtdal. “In mijn atelier bied ik een zorgvuldig geselecteerde collectie stoffen van goede kwaliteit aan. De merken dragen bij aan een bewuste en milieuvriendelijke levensstijl”, zegt Nelleke. “Naaien als hobby is al duurzaam, maar door stoffen te gebruiken die kwalitatief hoogwaardig zijn, heb je nog langer plezier van je zelfgemaakte kledingstuk.”

Zelf kleding leren maken

Zelf kleding maken is ontzettend leuk”, vertelt Nelleke enthousiast.“Een kledingstuk dat je zelf maakt is uniek; je kiest de stof en het model dat bij jou past. Daarnaast werkt het ontspannend, omdat je bezig bent met je handen”, vertelt ze. “En als je op naailes zit, is het ook nog gezellig. Je leert gelijkgestemden kennen en ontdekt steeds meer naaitechnieken.” Nelleke biedt bij Puur Stof naailessen aan op maandag en woensdag.

De opening van stoffenwinkel Puur Stof is op vrijdag 15 september. Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom. Bij aankoop van stoffen en fournituren ontvang je een goodiebag. Voor openingstijden ga je naar www.puurstof.nl of neem je contact op via info@puurstof.nl. Puur Stof is gevestigd aan Brink 4 in Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.