Starthandeling uitbreiding bedrijventerrein Lemelerveld

0263297_starthandeling_t_Febriek_Zuid_II_Lemelerveld.jpg
Op de foto van links naar rechts: wethouder Betsy Ramerman Marcel Reimink (Combidak / Ondernemersvereniging Lemelerveld) en Vincent Reinders (Reko Raalte).

LEMELERVELD – Op maandag 4 september verrichte wethouder Ramerman de officiële starthandeling voor de uitbreiding van industrieterrein ’t Febriek Zuid II in Lemelerveld. Samen met aannemer Reko Raalte en in het bijzijn van bestuursleden van Ondernemersvereniging Lemelerveld werd het bouwbord onthuld. Het plan is dat er vanaf halverwege 2024 gebouwd kan worden.

Omdat de vraag naar kavels op het bedrijventerrein aanhoudt, heeft de gemeenteraad afgelopen voorjaar het bestemmingsplan ’t Febriek Zuid II vastgesteld. Nu het bestemmingsplan onherroepelijk is kan het plangebied bouwrijp worden gemaakt. ’t Febriek Zuid II ligt ten zuiden van de Handelsweg, direct links aan de N348. De werkzaamheden voor bijvoorbeeld de verbinding met de Handelsweg, de aanleg van riolering en aanleg van het wegtraject starten in september en hebben een doorlooptijd tot april 2024. De uitgifte van kavels volgt eind dit jaar. Meer informatie over de procedure volgt te zijner tijd.

Bereikbaarheid

Verkeer vanuit Lemelerveld kan de komende maanden altijd via de Transportweg richting de stoplichten aan de N348 rijden én andersom. Hierdoor wordt overlast van de werkzaamheden voor het verkeer tot een minimum beperkt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.