SC Lemele krijgt er vier om de oren tegen SC Lutten

0263941_Lemele_-_groepsfoto.jpg
.

LUTTEN – Op de kokendhete rubbermat van Zandeinde hield sportclub Lemele het twee niveautjes hoger acterende Daarlerveen knap op 1-1. Goed, je wint niet de wedstrijd, maar wint wel aan geestkracht en zelfvertrouwen.

De prima remise moest een passend vervolg krijgen op sportpark de Kei in Slagharen, gelegen pal achter het avontuurlijke pretpark met z’n wolkenkrabbende reuzenrad, deinend piratenschip en tollende draaimolens. Tegenstander was het naar de vierde klasse gedegradeerde SC Lutten. De mannen van trainer Geert Tichelaar waren niet naar de Kei gekomen om te dollen, klieren en spelen, maar om de strijd aan te gaan op de groene weide.

Helaas. Geen goede generale voor de club uit het bergdorp. Met 4-0 op de doppen. Tot aan de rust wisten de bezoekers de schade te beperken tot 1-0. Fons Veltink was met de onderbreking in aantocht de boosdoener gezien vanuit het standpunt van de bezoekers. Na de thee voeren en achtereenvolgens Ewout Spijker, David Koopman en Boudewijn de Graaf de score op naar 4-0. Daarmee is het bekeravontuur voorbij voor Tichelaar en zijn keuzekorps.

Sportclub Lemele zaterdag ontvangt voor de openingswedstrijd van de competitie het naburige Mariënheem. De wedstrijd op Zandeinde begint om 14.45 uur.

Verslag: Willem Lampe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.