Samenzang psalmen begeleid door Jaap Zwart

0263015_Jaap_Zwart.jpg
.

DALFSEN – Jaap Zwart, telg uit de bekende organistenfamilie, begeleidt op donderdag 28 september de samenzang van psalmen in NGK het Kruispunt.

Hij groeide op in een muzikaal gezin, zijn eerste muzikale onderricht kreeg hij van vader Jaap Zwart (1924-2001). Aan het Amsterdams Conservatorium studeerde Jaap piano en orgel en met het hoofdvak Theorie der Muziek sloot hij zijn studie af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Jaap Zwart is als docent voor het hoofdvak Theorie verbonden aan het Amsterdams Conservatorium. In de Grote of Andreaskerk in Hattem en de Grote Kerk in Harderwijk is hij kerkorganist, waar hij regelmatig samenzangdiensten begeleidt.

De middag in Het Kruispunt begint om 15.00 uur en koffie en thee staan klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.