Reünie: cbs Ichtus bestaat 100 jaar!

0263723_cbs_Ichthus_100_deelfoto.jpg
.

LEMELE – In oktober bestaat cbs Ichthus in Lemele 100 jaar. Dit wordt gevierd met een feestweek van 16 t/m 20 oktober. Op vrijdag 20 oktober is er een receptie/reünie voor alle oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers. ’s Middags is vooral bedoeld voor de ouderen (die tot 1960 op school hebben gezeten) en ’s avonds zijn alle andere welkom. Wie zich wil aanmelden voor deze reünie kan dit doen via de website: www.ichthus100jaar.nl. Na inschrijving ontvangt men een betalingsmail en zodra het is overgemaakt, ontvangt men een ticket voor het gekozen pakket. Voor vragen, maar ook voor het insturen van anekdotes en/of oude foto’s kan worden gemaild naar: ichthus100jaar@hotmail.com

www.ichthus100jaar.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.