Orgel en trompetten in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist André van Vliet en trompettisten Arjan en Edith Post verzorgen op zaterdag 16 september een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Dit met als thema: ‘Trompetgeschal in de herfst’.
Op het programma staan werken van onder andere C. Saint-Saëns, J.S. Bach, A. Guilmant, en R. Binge. Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is gewenst en kan via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via de eerder genoemde site. De entree bedraagt 16 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.