Negen blaaskappellen zorgen voor een flink muziekspektakel

0263947_Vechtboerties.JPG
.

DALFSEN – Afgelopen zaterdag speelden in het centrum van Dalfsen negen blaaskapellen bijna de longen uit hun lijf. Het thema was ‘Dweil’n an de Vechte’. Dit werd georganiseerd blaaskapel De Vechtboerties, onderdeel van muziekvereniging Excelsior Dalfsen en in samenspraak met de horeca. Het optreden trok veel publiek. De negen blaaskapellen speelden op drie verschillende plekken in het centrum en wisselden elkaar af. Ze speelden op het Kerkplein, bij De Zeven Deugden en bij Grand Café De Fabriek aan de kade. De Vechtboerties uit Dalfsen beet het spits af op het Kerkplein. Verder speelden De Hollumer Gromkes Ameland, 103dB Zwolle, De Wildbloazers Dearsum, De Knollentrekkers Zwolle, De Graapendaelers uit Terwolde, De Heujschudders Lemelerveld, De Notenkrakers Hasselt en De Gasselter Blaoskapel (uiteraard) uit Gasselte. Het waren spetterende optredens en deze vielen goed in de smaak bij het publiek.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Meer foto's

.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.