Meer dan 400 kinderen in beweging tijdens schoolsportdagen

OMMEN – Op donderdag 21 en vrijdag 22 september vinden de schoolsportdagen plaats. Leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisscholen uit de gemeente Ommen komen dan op één van beide dagen sporten op het sportpark Westbroek.

In totaal maken die dagen meer dan 400 kinderen kennis met verschillende sporten. De sportdag wordt georganiseerd in het kader van het sport- en preventieakkoord Samen Fitter Verder. Daarbij wordt samengewerkt met de verschillende verenigingen: Voetbalvereniging FC Ommen, Tennis Club Ommen, Atletiekvereniging ACO, Volleybalvereniging Volco en Hockeyclub MHCO. Leerlingen van het Vechtdal College verrichten tijdens deze dagen hand- en spandiensten, waaronder het bereiden een gezonde lunch. Deze lunch wordt volledig gesponsord door (lokale) ondernemers. De sportdagen vinden plaats op sportpark Westbroek in Ommen. Ouders van de leerlingen en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.