Lezing over de boeiende wereld van onze gevleugelde vrienden

0263473_wilde_zwaan_475.jpg
Wilde zwanen - Foto: Geert de Vries

OMMEN – Op dinsdagavond 19 september verzorgt de bekende Drentse natuurkenner en -fotograaf Geert de Vries, op verzoek van de VNM De Vechtstreek, een boeiende lezing met prachtige foto’s over het wel en wee van vogels in onze woonomgeving.

In deze lezing staan niet zozeer de verschillende soorten centraal, maar voornamelijk het gedrag van vogels. Zo wordt uitgebreid stilgestaan bij het liefdesleven van tuinvogels en wordt uitgelegd waarom vooral vrouwen een man kiezen en niet andersom. Door deze boeiende wetenswaardigheden worden ze van gewoon ineens bijzonder. Na de pauze staan wintervogels in het buitengebied centraal. Niet alleen voor leken, maar ook voor vogelaars is deze avond aan te bevelen. De toegang is voor leden van De Vechtstreek gratis, niet-leden betalen 5 euro p.p. De lezing vindt plaats in de Kern aan de Bouwstraat 23 in Ommen en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.