Lezing ‘Er is leven na de groei’

DALFSEN – Op 4 oktober verzorgt Matthias Olthaar een interactieve lezing in de Overkant over postgroei. Matthias is lector aan de NHL Stenden Hogeschool, mede-oprichter van Sufficiency en deskundige in het schrijverscollectief van het boek ‘Er is leven na de groei’. Hij onderzoekt en geeft advies over postgroei. De lezing gaat over een Nederland dat binnen de draagkracht van de aarde leeft. Een land waarin de welvaart van verreweg de meeste Nederlanders intact blijft, terwijl economische groei niet meer voorop staat. Een land waarin mensen gelukkiger worden, omdat ze minder stress en meer vrije tijd hebben. Dit nieuwe verhaal voor Nederland is ambitieus, wetenschappelijk gefundeerd, sociaal en realistisch. Het begint om 20.00 en opgeven kan via: groenekerk@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.